Zara Home i Stockholm

Zara-Home - Peacock-Dinnerware

NYHETER Det spanska kläd- och textilföretaget Zara med butiker över hela världen har nu också öppnat en butik i sin hemtextil- och inredningskedja Zara Home i Stockholm i slutet av september. Jag besökte butiken på Birger Jarlsgatan 15 och kollade in vad som fanns till buds (för några veckor sedan, men har inte hunnit skriva förrän nu) och hittade en del saker som föll mig på läppen.

Det var några snygga dörrknoppar (se bilderna) och en del av deras doftpinnar (air freshener) som var relativt billiga med bra dofter. Tallrikarna och faten Peacock (huvudbilden) gillar jag och de är effektfulla, för att inte säga kitschiga, men kan passa en annars nedtonad stil.

Butiken bjuder på ett brett spektrum av både olika stilar, kvalité och pris – från billigt i HM-nivå till mer kvalitetsmässiga produkter med pris därefter. Mycket är inte riktigt min stil, utan en hel del i mer rustika eller romantiska uttryck, men ett och annat guldkorn hittar jag som är av intresse. Om man har dagar där man orkar med att scanna av utbudet är det kul att botanisera omkring bland deras allehanda varor!

Ciao!
_Louise

 

PS. Sedan såg jag också en serie porslin på Åhléns som jag tror hade namnet Winter och som var väldigt lika de folklore- och handarbetsmönster Iittala har i Sarjaton-serien. Alla apar alla.

 

 

,

Inga kommentarer ännu.

Lämna ett svar